Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in reddettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

Düzenleyen:
Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in reddettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti

MAGAZİN Haberleri

Ortadoğu'da etkili olmak isteyen bir lens markası, reklam için teklif götürdüğü Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'den olumsuz yanıt alınca Fahriye Evcen'le 750 bin TL'ye anlaştı.

Yer aldıkları diziler Arap dünyasında beğeni toplayan ve büyük hayran kitlesine sahip olan Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Fahriye Evcen, markaların da yakın markajında. Milyonluk teklifle oyunculara giden markanın yüzü Fahriye Evcen'de güldü.

TUBA'DAN MİLYONLUK TEKLİFE RET
Ortadoğu'da etkili olacak bir reklam kampanyası başlatmak isteyen bir lens firması, markası için yüksek fiyatlı bir teklifle ilk olarak Tuba Büyüküstün'ün kapısını çaldı. 2 milyon teklif edilen güzel oyuncu, doğallıktan ve sağlıktan yana olduğu için teklifi reddetti.

BEREN SAAT DE GERİ ÇEVİRDİ
Tuba Büyüküstün'den olumsuz yanıtı alan firma yetkilileri rotayı Beren Saat'e çevirdi. 1 milyonluk teklifle Beren Saat'e giden firma, güzel oyuncudan da aynı olumsuz yanıtı aldı.

FAHRİYE TEKLİFİ KABUL ETTİ
Teklifin miktarını giderek düşüren marka son olarak Fahriye Evcen'de şansını denemek istedi. Gecce'nin haberine göre Evcen, meslektaşları Beren ve Tuba'nın kabul etmediği teklifi 750 bin TL karşılığında kabul etti.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF OLARAK KULLANIYOR
Oğlu Karan'ı kucağına aldıktan sonra bir süre ekranlara veda eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya hesabından lens reklamlarına yer veriyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...