Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef Ekin, ünlü oyuncunun kuzeni çıktı!

Düzenleyen:
MasterChef Ekin, ünlü oyuncunun kuzeni çıktı!

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen program MasterChef Türkiye yarışmacılarından olan Ekin Eylem Ulaş, hem başarılı performansıyla hem de karakteri ile dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan yarışmacı, son yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı! Ekin Eylem Ulaş, ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni çıktı.

Geçen sene ekranlara ilk sezonu ile gelen ve çok sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 2. sezonuyla da ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Haftanın dört akşamı ekranlara gelen programda birçok yarışmacı dikkat çekiyor, bu isimlerin başında gelenler arasında Ekin Eylem Ulaş da yer alıyor. Başarılı performasıyla dikkatleri üzerine çeken Ekin'in, ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı!

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA ANLAŞILDI

Sosyal medya hesabından İclal Aydın'la birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan MasterChef Ekin, "İclal ablamın ve Hilal ablamın yeni kitapları hayırlı olsun, Not: kuzeniz" mesajını yazdı.

Durumdan haberi olmayan sosyal medya kullanıcıları bu gerçek karşısında şaşkınlık yaşadı.

MasterChef Ekin, ünlü oyuncunun kuzeni çıktı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...