Can Yaman 'çok yazık' diyerek takipçisinin mesajını ifşa etti!

Düzenleyen:
Can Yaman 'çok yazık' diyerek takipçisinin mesajını ifşa etti!

MAGAZİN Haberleri

Ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından kendisine küfür ve hakaret eden bir takipçisini "Çok yazık" diyerek ifşa etti.

Rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle kısa sürede milyonlara ulaşan ve gittiği her ülkede büyük bir hayranlıkla karşılanan oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından gelen bir mesajı ifşa etti.

"KENDİNİ REZİL EDİYORSUN"

Gittiği ülkelerde hayranlarının yoğun ilgisine maruz kalan ve attığı her adımı haber olan Can Yaman, sosyal medya hesabından gelen hakaret ve küfürlere sessiz kalmadı. Yurt dışında sevildiğine, ülkesinde inanılmamasına sinirlenen yakışıklı oyuncu, bir takipçisinin "Ya arkadaş ne salak adamsın ya 2. Sayfa'da çıkan haberlerinin yorumlarını gülerek okuyorum. Tek bir kişi bile iyi yorum yapmamış. Kendini rezil ediyorsun" mesajını ifşa ederek "Canım ülkemdeki birtakım insanların psikolojik durumu işte bu şekilde. Her gün böylelerine maruz kalıyoruz. Çok yazık..." dedi.

Can Yaman 'çok yazık' diyerek takipçisinin mesajını ifşa etti!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...