Kanal D'nin yeni dizisi Azize hakkında flaş 'final' gelişmesi

Düzenleyen:
Kanal D'nin yeni dizisi Azize hakkında flaş 'final' gelişmesi

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarına geçen haftalarda yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize dizisi ilk bölümü ile sosyal medyada çok konuşulmuştu! Azize dizisi hakkında flaş bir gelişme yaşandı! Azize final mi yapıyor, Azize final ne zaman gibi konular internette araştırılıyor...

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerinde olduğu dizi Azize, Kanal D'de yayımlanmaya başladığı ilk bölümüyle çok ses getirmişti...

Azize dizisi sezona iddialı bir giriş yapmıştı, fakat dizi istenileni veremedi ve reytinglerde yere çakıldı. Azize'nin ilk bölümü ilk 10'a dahi giremedi. İlerleyen bölümlerde de yükseliş gösteremeyen dizi için flaş bir karar aldı.

Salı akşamları ekrana gelen Azize'nin günü değişti. Dizi Cumartesi gününe kaydırıldı. Azize'den boşalan Salı gününde ise Hekimoğlu dizisinin yayınlanacağı öğrenildi.

Eğer Azize yeni gününde de başarılı olamazsa ekrana veda edecek gibi görünüyor.

Azize'nin konusu ne: İmkansızlıklarla dolu bir aşk hikâyesini konu alan Azize, bir intikam ve aşk hikayesi.

Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize'nin hikayesi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...