İddialı dizi final yapıyor! Oyuncular bile üzgün

Düzenleyen:
İddialı dizi final yapıyor! Oyuncular bile üzgün

MAGAZİN Haberleri

İddialı dizilerin birer birer final yapacaklarını duyurmasının ardından bir üzücü haber de Kimse Bilmez dizisinden geldi. Dizinin 28'inci haftasında final yapacağı haberi hem dizi oyuncularını hem de dizinin takipçilerini üzdü.

Türk dizi sektöründe iddialı diziler birer birer final yapacaklarını duyurmaya başladılar. Her Yerde Sen, Elimi Bırakma, Kurşun, Sevgili Geçmiş ve Aşk Ağlatır dizilerinin final yapmasının ardından bu kez de Kimse Bilmez dizisi final kararı aldı.

TAKİPÇİLERİ ÜZGÜN
Ekranların vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kimse Bilmez için, yeni yıl öncesi final yapacağı haberi dizinin takipçilerini üzdü.

OYUNCULAR DA ÜZÜLDÜ
Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi),Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner'in (İlhan) rol aldığı iddialı dizinin 28'inci haftasından final yapacağı belirtildi. Final kararı, dizi oyuncuları tarafından da üzüntüyle karşılandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...