Zalim İstanbul'da sezon ortası flaş ayrılık

Düzenleyen:
Zalim İstanbul'da sezon ortası flaş ayrılık

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının en çok ses getiren ve izlenen dizilerinden Zalim İstanbul'da ayrılık haberi var. Her hafta rakiplerini sollayan dizide flaş bir değişiklik oldu.

Farklı konusu ve başarılı oyunculuk performansları ile seyirciden her hafta tam not alan dizi Zalim İstanbul, reyting listesinde kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Pazartesi akşamları ekrana gelen dizide Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesi anlatılıyor.  Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye her hafta ilgiyle izleniyor. 

Fakat bu hafta dizide flaş bir değişiklik yaşanacak. 2 sezondur devam eden dizide ilk bölümden beri yönetmen koltuğuna oturan Cevdet Mercan diziden ayrıldığını duyurdu. 

 Yapım şirketi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Cevdet Mercan yeni bölümden itibaren dizinin yönetmen koltuğunda olmayacak. Yerine ise başarılı isim Gökçen Usta gelecek. 

Peki soluksuz izlenen Zalim İstanbul son bölümde neler oldu gelin birlikte hatırlayalım..

Ceren'in bebeğini kaybetmesi dengeleri değiştirmeye yetiyor. Ceren'in elindeki kozları bir bir kaybetmesi onu daha da hırçınlaştırır.

İlk hedefi de bebeğini elinden alan Şeniz'dir. Ceren kendine geldiğinde ölüm olayının arkasındaki kişiyi hemen tahmin eder. Soluğu köşkte alır ve Şeniz'i öldürmeye kalkar.

Nedim'in yetişmesi ile kurtulan Şeniz, iki cenderenin arasında kaldığını anlar. Nedim ve Ceren, iki ayrı noktadan Şeniz'i sıkıştırmaya başlar. 

Şeniz, bu durumdan kurtulabilmek için Agah kozunu kullanır. Nedim de, Şeniz'in planına fırsat tanır. Amcasını şirkete ayağına çağırarak babasında kalan haklarını geri ister.

Agah, yeğeninin tavrı karşısında şaşkınlığını gizleyemez ve düşüncelerinde Şeniz'e hak verir. Şirketin tüm hisselerinin eline geçmesi Karaçay ailesini yıkacak bir duruma yol açabileceğini gören Şeniz, ikinci koz olarak da oğlu Cenk'i doldurur. 

Cenk ve Nedim şirket yüzünden karşı karşıya kalırlar. Bu yetmez gibi Cemre ile ilgili yaşanan bir durum iki kuzeni tekrar düşman etmeye yeter...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...