Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef Yasin yakalandı: 'Senin cebinde ne var?'

Düzenleyen:
MasterChef Yasin yakalandı: 'Senin cebinde ne var?'

MAGAZİN Haberleri

TV8'in fenomen yarışma programı 'MasterChef Türkiye'de büyük finale bir adım daha yaklaşıldı. Eleme potasında mücadele edecek üçüncü ismin belirlendiği son bölüme, eski yarışmacılardan Yasin Obuz damga vurdu. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın tepkisi de dikkat çekti.

'MasterChef Türkiye'de birinci eleme adayı Alican Sabunsoy, ikinci eleme adayı Batuhan Bayır olmuştu. 18 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen yarışmanın sonunda üçüncü eleme adayı da belirlendi. Eski yarışmacıların boy gösterdiği bölüm, ilginç görüntülere sahne oldu.

Güzide Mertcan, Cemre Uyanık ve Ekin Eylem Ulaş, finale kakmak için Fener balığı ile şeflere ilginç lezzetler sunmaya çalıştı.

Cemre, en iyi balığı yaparak birinci seçildi. Güzide de final haftasında adını yazdırmayı başardı. Haftanın üçüncü eleme adayı ise Ekin oldu.

'MasterChef Türkiye’de dün akşam eski yarışmacılardan Kıvanç, Yekaterina, Mustafa, Yasin ve Açelya ödül oyununa katıldı ve yeni yarışmacılarla eşleşti.

Eski yarışmacılar ile son 5'e kalan isimler arasındaki yarışmada kazanan Alican ve Yekaterina oldu. Böylece 10 bin TL'lik ödülün de sahibi oldular.

Kendine özgü hareketleri ve tavırları ile dikkat çeken Yasin, izleyenleri bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Stüdyoya 'Atom Karınca' kılığında gelen Yasin, şeflerin tadım yaptığı sırada Mehmet Yalçınkaya'ya yakalandı. Mehmet şef, cebinde bir şey sakladığını fark ettiği Yasin’e, "Senin cebinde ne var?" diye sordu.

Önlüğünün ön cebine et koyarak evine götürmeye çalışan Yasin, bir anda stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Alican ile aynı evi paylaşan Yasin Obuz, stüdyodan aldığı etlerle evde güveç yapacağını söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...