Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Kim Milyoner Olmak İster'e Sabri Sarıoğlu tepkisi!

MAGAZİN Haberleri  / Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümüne futbolcu Sabri Sarığolu'nun içinde bulunduğu soru damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları soruya tepki gösterdi.

Kim Milyoner Olmak İster 855. bölümüyle dün yayınlandı. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışmada ise 'Ballon d'Or töreninde bu yıl altıncı kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen kimdir?'' sorusu damga vurdu. Yarışmacı, seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Seyircilerin yüzde 12'si Sabri Sarıoğlu'nu işaretledi.

SEYİRCİLERİN ÇOĞU YANLIŞ ŞIKKI İŞARETLEDİ
Yarışmacı seyircilerin aksine B şıkkı Lionel Messi şıkkını işaretledi. Doğru cevabın B şıkkı Lionel Messi'nin olduğu soru sosyal medyada da oldukça ses getirdi.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU
Sosyal medya kullanıcıları espri de olsa Sabri Sarıoğlu'na saygısızlık olduğunu dile getirerek programı eleştiri yağmuruna tuttu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...