Alişan: Bende Türk otomobilinden alacağım

Düzenleyen:
Alişan: Bende Türk otomobilinden alacağım

MAGAZİN Haberleri

Alişan önceki gün halk konseri verdi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Alişan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan, "Yurtdışından yeni geldim. Avm konserinde halka buluşmak çok güzel. Soru cevap şeklinde oluyor çok eğlenceli oluyor. Bizim için güzel oluyor" dedi. Alişan konser sırasında bir hayranın kendisi için yazdığı şiir defteri hediye eden karşılık yılbaşı hediyesi olarak laptop alacağını açıkladı.

Yılbaşında sahne alacağı Ankara’ya ailesi ile birlikte gideceğini söyleyen Alişlan, " Burak’ı da götürüyorum. Hep birlikte yeni yıla girecez. Bu sene ilk defa oğlum ile birlikte gireceğim. O yüzden birde bir ay sonra Burak’ın doğum günü 1 yaşına girecek. Benim ailem için heyacanlı bir yeni yıl girişi olacak" dedi.

Beyaz ve Hakan Altun yine evlenemedi 2019’da süpriz olmadı

2019 yılında en çok mutlu olduğu olayları sıralayan Alişan, “ Öncelikle baba olmam. İş açısından çok güzel geçti. Demet ile süpriz barışma geldi. Çok güzeldi yazıda kışa çok güzeldi. 2019’da fazla süprizler olmadı. Hakan Altun ve Bayazıt Öztürk yine evlenemedi. İnşallah 2020’de “ diyerek espiri yaptı. 

Bende Türk otomobilinden alacağım
Tanıtımı yapılan yeni yerli elektirikli otomobilimizi çok beğendiğini belirten Alişan “Bende alacağım. Hem dizaynı çok güzel, hem yarım saatte şarj olması çok büyük avantaj. Teknolojik Çok güzel bir şey oldu " diyerek sırada beklediğini söyledi. 
 
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...