MasterChef Rıfat ile ilgili canlı yayında flaş açıklama

Düzenleyen:
MasterChef Rıfat ile ilgili canlı yayında flaş açıklama

MAGAZİN Haberleri

'Masterhef Türkiye'nin favorileri arasında gösterilen ancak yarışmayı 6'ncı olarak tamamlayan Rıfat Yurttaş ile ilgili flaş gerçek canlı yayında ortaya çıktı.

Jüri üyeliklerini Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı, TV8'in fenomen yarışması 'MasterChef Türkiye'de 4 aylık şampiyonluk düğümü çözüldü.

Uluslararası menü, Türkiye menüsü ve imza yemeğinde oluşan üç etaplı oyun sonunda gülen taraf 4 puanlık farkla belirlendi.

Cemre Uyanık, rakibi Alican Sabunsoy'u 68-64 yendi ve büyük ödülün sahibi oldu.

Canlı yayınlanan programa; jüri üyeleri, finalistler, finalistlerin aileleri ile birlikte elenen yarışmacılar da katıldı. Ancak bunlar arasında bir eksik dikkatlerden kaçmadı.

Renkli kişiliği, dobra açıklamaları ve kıyafet tercihleriyle yarışmaya damgasını vuran Rıfat Yurtaş, final gecesinde stüdyoda yer almadı.

Aslen İzmir Çeşmeli olan Rıfat'ın, ünlü komedyenler Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in konuk olacağı MasterChef veda programında da yer almadığı anlaşıldı.

Hayranlarının merak ettiği Rıfat ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Başarılı yarışmacının askerlik sebebiyle iki programa da gelemediği öğrenildi.

ERZİNCAN'DA ASKERLİK YAPIYOR 

TV8'de yayınlanan 'Finale Doğru' programında sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlu, "Rıfat'a selam yollayalım. Kendisi şu an Erzincan'da askerlik yapıyor, vatani görevini yerine getiriyor. İnşallah o da kısa bir zamanda aramızda olur. Ona ve tüm askerlerimize buradan selam olsun. Çünkü emeği çok büyük, yarışmaya renk kattı" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına katılan elenen yarışmacılar, hem şampiyon Cemre hem de ikinci Alican'ı tebrik ederken, Cemre'nin isteğiyle kupayı hep birlikte havaya kaldırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...