Sevilen diziye bir sürpriz konuk daha!

Düzenleyen:
Sevilen diziye bir sürpriz konuk daha!

MAGAZİN Haberleri

FOX'un sevilen dizisi 17. bölüm fragmanını yayınladı! Yeni bölüm fragmanında, Aras Bulut İynemli ile birlikte geçen senenin en çok izlenen filminde rol alan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur'un konuk olduğu görülüyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen'in paylaştığı yapımın gelecek hafta yayınlanacak olan 17. bölümüne, daha önce 'Ağlama Anne' ve 'Kuzgun' gibi yapımlarda rol alan küçük oyuncu Nisa Sofiya Aksongur konuk olacak.

Sevilen diziye bir sürpriz konuk daha!

'FİLİZ' KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Aras Bulut İynemli ile birlikte geçen sene bir filmde rol alan çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur, FOX'un başarılı dizisine konuk oldu. Dizinin 17. bölümünde Ali Vefa ve Ferman, minik konuklarının sorununa çare bulmak için çaba harcayacak. Ali, minik Filiz'in kalbindeki sorunu çözecek.

Sevilen diziye bir sürpriz konuk daha!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...