Asker tıraşı olan Can Yaman, yeni imajıyla takipçilerinden tam not aldı

Düzenleyen:
Asker tıraşı olan Can Yaman, yeni imajıyla takipçilerinden tam not aldı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz aylarda bir kadın hayranına verdiği cevapla gündeme geldikten sonra ortadan kaybolan Can Yaman, askerlik öncesi saç ve sakalını kestirerek ortaya çıktı. Yaman'ın son görüntüsü ise Twitter'da olay oldu.

Geçtiğimiz aylarda bir kadın hayranına verdiği cevapla gündeme gelen oyuncu Can Yaman, bedelli askerlikten faydalanarak askere gidiyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Yaman'ın saçlarını ve sakallarını kestirdiği son görüntüsü takipçilerinden tam not aldı.

SON HALİNİ KUAFÖRÜ PAYLAŞTI
Son zamanlardaki uzun saç ve sakalıyla hafızalara kazınan oyuncu, asker tıraşı oldu. Fotoğrafı Yaman'ın kuaförünün paylaştığı belirtilirken ünlü oyuncunun askerlik görevini İzmir'de yerine getireceği öğrenildi.

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI
Can Yaman'ın son görüntüsü Twitter'da trend oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Yaman'ın son görüntüsüne hayran olarak oyuncunun dizisindeki repliğini hatırlatıp "Çok iyi baya baya iyi" yorumunu yaptı.

Asker tıraşı olan Can Yaman, yeni imajıyla takipçilerinden tam not aldı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...