Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zalim İstanbul final mi yapıyor? Flaş iddia!

Düzenleyen:
Zalim İstanbul final mi yapıyor? Flaş iddia!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul'un sette yaşanan gerginlikler sebebiyle yakın zamanda final yapacağı iddia edildi.

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul için flaş iddia! Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in paylaştığı dizinin 6 bölüm sonra final yapacağı iddia ediliyor.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

İddialara göre, Zalim İstanbul'un setinde de kriz çıktı. Son dönemde sette yaşananlar dışında reytingler de düşmeye başlayınca final kaçınılmaz oldu.

Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

ZALİM İSTANBUL'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh'ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır.

Ceren Şeniz'in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır. Nedim Oya'nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir.

Oya ise Nedim'i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır.

Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...