Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jared Leto: Neler olduğunu anlamaya çalışıyorum

Düzenleyen:
Jared Leto: Neler olduğunu anlamaya çalışıyorum

MAGAZİN Haberleri

12 gün boyunca çölde inzivaya çekilen ve sessiz meditasyon çalışmasına katılan Oscar’lı oyuncu Jared Leto, corona salgını haberlerini öğrenince, “Vay canına, sonsuza kadar değişmiş bir dünyaya döndük” dedi.

Ünlü oyuncu Jared Leto, çölde 12 gün inzivaya çekilip sessiz meditasyonunu tamamladı ve dış dünyaya açıldı. Leto, tüm iletişim olanaklarından yoksun geçirdiği meditasyon günlerinin ardından dünya çapında corona virüs salgını olduğunu öğrendi.

48 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, dün Twitter’dan paylaştığı mesajda, “Vay canına. 12 gün önce çölde sessiz bir meditasyona başladım. Tamamıyla izole edilmiş haldeydik. Telefonsuz, iletişimsiz, vs. Dışarıda neler olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Dün bambaşka bir dünyada yürüdük. Sonsuza kadar değişmiş bir dünyada. En azından çıldırtıcı olduğu söylenebilir. Arkadaşlarımdan ve ailemden mesajlar alıyorum, neler olduğunu anlamaya çalışıyorum” dedi.

Leto ayrıca, “Umarım siz ve yakınlarınız iyisinizdir. Hepinize pozitif enerji gönderiyorum. İçeride kalın. Güvende kalın” mesajını paylaştı.

2014 yılında rol aldığı Sınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club) filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ı kazanan Leto, 2016 yapımı Gerçek Kötüler (Suicide Squad) filminde Joker karakterine hayat vermesiyle yıldızını parlattı. (NTV)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...