Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlüler çağrıya destek verdi: Biz evdeyiz, ya siz?

Ünlüler çağrıya destek verdi: Biz evdeyiz, ya siz?

MAGAZİN Haberleri

Dünyayı saran koranavirüs salgınıyla ilgili ünlü sanatçılar sosyal medya hesaplarından sık sık "Evde kal Türkiye" başlığıyla mesajlar veriyor.

İşte TGRT HABER'e bağlanan ünlülerin görüşleri:

ORHAN GENCEBAY: Birlik olalım kurallara uyalım
Devletimizin aldığı kararları destekliyoruz. Belki bir-iki ay evden çıkamayabiliriz ancak, sağlımız için bu şart. Birlik olalım kurallara uyalım. Salgını Allah’ın izniyle yeneceğiz fakat bana göre virüsün bir üst akıl işi olduğunu düşünüyorum. Yüz sene evvel de İspanya’da yine bir hastalık sebebiyle çok insan ölmüştü.

YAVUZ BİNGÖL: Yalan habere itibar etmeyin
İnsanlık büyük bir sınav veriyor. Ben de evden dışarı çıkmıyorum. Sağlığınız için siz de evlerinizde kalın. Sosyal medyada aslı astarı olmayan yalan haberlere de itibar etmeyelim. Sağlık Bakanlığı bu süreci ilk başından beri iyi etüt etti. Bu sayede salgın ülkemizde geç görüldü. Millet olarak devletimize yardımcı olmalıyız. Şimdi birlik olmanın tam zamanı.

METİN ŞENTÜRK: Evdekiler için konser verelim
Başta yaşlılar olmak üzere herkes evde kalma fedakârlığı göstermeli. Biz ünlüler de sosyal medyadan mini konserler verirsek insanlar biraz daha evlerine bağlanır. Birbirimizden kopmaya ve sevginin değerini unutmaya başlamıştık. Virüs insanlık için dert değil, bir ders.

TURKCELL'İN SESİ: Sosyal mesafeye dikkat edelim
Hadise, Hülya Avşar, Mazhar Alanson, Murat Boz ve Ali Poyrazoğlu, salgınla mücadelede Turkcell’in sesi oldu. Sanatçılar “Merhaba Türkiye, zor günlerden geçiyoruz. Sabredelim, yakında hepsi geçecek. Sosyal mesafeyi koruyalım, genç yaşlı demeden evde kalalım. Çünkü Evde Hayat Var!” uyarısı yaptı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...