Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım

Düzenleyen:
Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şef Danilo Zanna'nın İtalya'da yaşayan babası Armando Zanna dün gece hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından veren şef, "Kalbim çok acı çekiyor" dedi.

Türk bir kadınla tanışıp evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşen İtalyan şef Danilo Zanna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasının hayatını kaybettiğini söyledi.

"MAALESEF BABAMI KAYBETTİK"

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan ve sevimli halleriyle her daim adından söz ettiren Danilo Zanna, Instagram hesabından babasıyla olan fotoğrafını paylaşarak "Kalbim çok acı çekiyor, maalesef babam Armando'yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerlerini öğreten ve bana yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. Şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak" dedi.Danilo şefin eşi Tuğçe Demirbilek Zanna da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve "Arayan, soran, başsağlığı dileyen herkes, eksik olmayın. Tüm aramalara cevap veremiyoruz" dedi.

"AİLEMİ SEVİYORUM"

Ocak ayında ailesiyle birlikte vakit geçiren Danilo Zanna, Instagram hesabından anne ve babasıyla fotoğraf paylaşarak "Ailemi seviyorum. Hayatta seni destekleyenlere her zaman sıkıca sarıl" demişti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...