Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef'ten elenen isim belli oldu! Rakibi gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
MasterChef'ten elenen isim belli oldu! Rakibi gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya sonradan dahil olan ve sempatik tavırlarıyla kendisini kısa sürede sevdiren Walison Fonseca, MasterChef'e veda etti. Walison ile son ikiye kalan Ebru ise gözyaşlarına hakim olamadı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen MasterChef Türkiye'ye dün akşam bir yarışmacı daha veda etti. Bu hafta Ebru'nun kaptanı olduğu kırmızı takım 3 oyunu da kaybedince takımdaki 7 kişiden 6'sı eleme potasına girmişti. Elenen isim belli oldu.

İLK ELEMEDEN RAHATLIKLA ÇIKTILAR

Elemeye kalan Ebru, Serhat, Tanya, Sefa, Walison ve Berker ilk eleme oyununda bottarga-kefal havyarı kullanarak en iyi yemeği yapmaya çalıştı. Bazı yarışmacıların ilk defa gördüğü malzeme ile en iyi yemeği yapan Serhat, Tanya ve Berker oldu.

MasterChef'ten elenen isim belli oldu! Rakibi gözyaşlarına boğuldu

ELENEN YARIŞMACI BELLİ OLDU

İkinci ve en zor eleme oyununa kalan ise Ebru, Sefa ve Walison oldu. Son üçe kalan yarışmacılar, Somer Şef'in kendi yorumuyla hazırladığı hamsi kuşu yemeğini yapmaya çalıştı. Hamsi kuşu yemeğiyle şeflerin karşısına çıkan yarışmacılardan arasından en başarılı isim Sefa oldu.

MasterChef'te son ikiye ise Ebru ve Walison kaldı. Mehmet Şef ise kararı oy birliğiyle aldıklarını belirterek elenen ismin Walison olduğunu söyledi.

MasterChef'ten elenen isim belli oldu! Rakibi gözyaşlarına boğuldu

RAKİBİ GİDİNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Walison'la birlikte son ikiye kalan Ebru ise şeflerin kararı sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Walison'un elenmesinin ardından konuşan Ebru, "Walison'un elenmesine çok üzüldüm. Kendim burada kaldığıma bile sevinemedim. Walison gerçekten çok iyi bir insan. Onunla dışarıda da görüşmek istiyorum. Bu hafta takımıma alırken ona güvendiğim ve bir şeyler bildiği için almıştım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...