Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut diziye veda etti

Düzenleyen:
Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut diziye veda etti

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut, diziye veda etti. Dört sezondur izleyiciyle buluşan dizide 'Halit' karakterini canlandıran Bulut, diziden ayrıldı. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, Talat Bulut için duygusal bir veda konuşması yaptı ve sevilen oyuncuyu pasta keserek uğurladı.

Son olarak 83. bölümü ile ekrana gelen Yasak Elma'nın Halit Argun'u Talat Bulut diziye veda etti. Usta oyuncu Talat Bulut, 4 sezondur başrol oynadığı Yasak Elma'dan ayrıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Fatih Aksoy yeni diziler için Talat Bulut'la çalışmak istediklerini söyledi.

"ÇOK İYİ BİR OYUNCU VE İNSANLA ÇALIŞTIK"

Talat Bulut, Yasak Elma'ya 85. bölümde veda edecek. Usta oyuncunun son sahnesinin ardından ise dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ile bir veda mesajı için kamera karşısına geçti.

Talat Bulut ve dizi ekibinin de yer aldığı vedada konuşan yapımcı Fatih Aksoy, "Yasak Elma için ilk anlaştığımız oyuncuydu. 85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız" dedi.

"HÜZNÜ BENDE SAKLI UNUTULMAYACAK DAKİKALAR..."

Talat Bulut sosyal medya hesabından o anları "Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmayacak dakikalar" notuyla paylaştı.

Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut diziye veda etti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...