'Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor'da' iddiası!

Düzenleyen:
'Aşk-ı Memnu'nun yıldızı Survivor'da' iddiası!

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2021'in yarışmacıları merakla beklenirken birçok iddia da peş peşe geliyor. Survivor 2021 yarışmacılarından birinin Aşk-ı Memnu dizisinin Bülent'i Batuhan Karacakaya olacağı iddia edildi.

Televizyon ekranlarına damgasını vurmuş dizi Aşk-ı Memnu'nun yıldızının Survivor 2021 yarışmasında olacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor yarışması için Dominik Adası'nda olacağını açıkladı. Ardından da Öykü Çelik'in kadroya dahil olduğu iddiası yayıldı. Ancak bu iddia ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Son iddia ise sosyal medyada ortalığı birbirine kattı! 23 yaşındaki Batuhan Karacakaya, bir dönem rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile şöhrete kavuşmuştu. Batuhan Karacakaya'nın Survivor 2021 kadrosunda olma ihtimali sevenlerini epey heyecanlandırdı.

Batuhan Karacakaya kimdir?

5 Şubat 1997 doğumlu. İnşaatçı baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Batuhan'ın kendisinden küçük bir de kız kardeşi var.

Genç oyuncunun kariyeri, kız kardeşi için gelen 'bu kızı reklam ajansına yazdırın' teklifi ile başlamış. Karacakaya, ilk ekran macerasını 'Sağır Oda' ile yaşamış. Genç oyuncu o günleri verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı:

"Sağır Oda'da bir Türkmen çocuğu oynamıştım, 5 dakikalık bir roldü. Ben yedektim aslında. Diğer çocuk ateşlenince onun yerine oynadım. Çok duygusal bir sahneydi, teröristler arkamda kamyon patlatıyor, kardeşim ağlıyordu. İlk sahnede ağladım. “Bıçak Sırtı”nın yönetmeni Selim abi o sahneyi izleyip “Ben bu çocuğu istiyorum” demiş. Şans işte..."

Sonrasında "Büyük Buluşma" ve "Beşinci Boyut" gibi televizyon filmlerinde rol alan Batuhan Karacakaya'nın ilk uzun soluklu dizisi "Bıçak Sırtı"olmuştu.

Karacakaya, kadrosunda Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Melisa Sözen, Mehmet Günsür gibi usta isimleri buluşturan dizi için oyunculuk eğitimi de almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...