Şarkıcı Tuğba Yurt sevenleriyle YouTube’da buluşuyor

Düzenleyen:
Şarkıcı Tuğba Yurt sevenleriyle YouTube’da buluşuyor

MAGAZİN Haberleri

Tuğba Yurt, 2021 yılının ilk çalışmasını kendi YouTube kanalından sevenleriyle paylaştı.

Sözleri Sezen Aksu'ya ait olan 'Zalim' adlı parçayı akustik tarzda seslendiren Yurt’un performansına hayranlarından övgü dolu yorumlar geldi.

Başarılı şarkıcı yine YouTube üzerinden yaptığı yazılı açıklamada “Geride bıraktığımız zorlu bir senenin ardından, yeni umutlar ve dileklerle karşılıyoruz bu yeni yılı. Evde kaldığımız bu dönemde biz de birbirinden kıymetli şarkıların akustik kayıtlarını tamamladık ve evlerinize konuk olmak istedik. En kısa zamanda konserlerde tekrar buluşmak dileğiyle” ifadesinde bulundu. Kanalına iki haftada bir yeni akustik parçaları yüklemeye devam edeceğini duyuran Yurt “Pandemi bitimiyle beraber her birinizin şehrine gelip bu şarkıları beraber söyleyeceğiz. En güzel yorum yapanları konserime davet ediyorum. Benim davetlim olarak” notunu düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...