Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine ölüm tehdidi sürüyor

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine ölüm tehdidi sürüyor

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer, Sinan Altıntaş isimli şahsın kendilerini rahatsız ettiklerini ileri sürerek koruma kararı aldırmışlardı. Çift bu defa da kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları Sinan Altıntaş hakkında ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu.

Altıntaş, Başak Dizer’in Harbiye’de işlettiği restoranı bastığı iddiasıyla gündeme geldi. Tatlıtuğ ile Dizer, Sinan Altıntaş’ın kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla korunma talep etti. Mahkeme Altıntaş’ın 3 ay süreyle ünlü çifte yönelik tehdit içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulundukları konuta yaklaşmamasına karar vermişti. 

“KOCAN ÖLECEK, HİÇ ÜMİDİN KALMASIN”

Öte yandan Altıntaş hakkında hapis istemiyle dava açılmıştı. Altıntaş hakkında açılan ceza davası sürerken Tatlıtuğ ile Dizer yeniden mahkemeye başvurdu.

Hürriyet’in haberine göre; Altıntaş’ın tedbir kararına aykırı davranıp tehdit ve hakaret etmeye devam ettiğini iddia eden Tatlıtuğ çiftinin avukatı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Tedbir kararını hiçe sayan Sinan Altıntaş, Başak Dizer’e ‘Kocan ölecek, hiç ümidin kalmasın’ şeklinde mesajlar atmıştır. Davalının ‘zorlama hapsi’ ile cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Tatlıtuğ çifti, mahkemenin aleyhlerine verdiği karara itiraz etti. Ancak bir üst mahkeme de verilen kararın yerinde olduğu gerekçesiyle Tatlıtuğ çiftinin itirazını reddetti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...