Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'dan diskalifiye edilen isim için 'MasterChef' iddiası

Düzenleyen:
Survivor'dan diskalifiye edilen isim için 'MasterChef' iddiası

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2021'in Gönüllüler takımında yarışan Emin Günenç, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilmişti. Haber sonrası hayal kırıklığına uğrayan Günenç'in, Acun Ilıcalı tarafından MasterChef'e davet edildiği iddia edildi.

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor, her bölümde seyircisine ayrı bir heyecan yaşatıyor. Gönüller ve Ünlüler takımlarıyla rekabetin kıyasıya yaşandığı yarışmada, üzücü anlar da kaydediliyor.

AYRILIĞI GÖZYAŞLARINA SEBEP OLDU

Survivor 2021'in Gönüllüler takımında yer alan Emin Günenç, yaşadığı sakatlıktan kaynaklanan sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Ani ayrılığı hem takım arkadaşlarını hem de sevenlerini gözyaşlarına boğan Günenç'ten çok geçmeden sevindiren bir haber geldi.

GÖZLER ACUN ILICALI'YA ÇEVRİLDİ

İddiaya göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hayalleri yarım kalan güçlü yarışmacı Emin Günenç'i, MasterChef 2021'e davet etti.

Henüz netleşmeyen bilgi kulislerde şimdiden sık konuşulmaya başlamışken, Günenç'in hayranları gözlerini Ilıcalı'dan gelecek kesin açıklamaya çevirdi.

EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 İstanbul’da doğumlu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu.

8 yaşında futbola başlayan Emin, 18 yaşına kadar futbol oynadığını sakatlanınca bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Emin açıklamasında, ‘Üniversite bitince oyunculuk eğitimi aldım. En son Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadım.’ dedi.

Günenç, oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda zamanının büyük bir kısmını da spor yaparak değerlendirmiş. Daha önce de seçmelere kalan Emin, 2019 yılında finale kalıp yedeklerde yer almış.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...