Aleyna Tilki’den işsiz kalan müzisyenlere tam destek

Düzenleyen:
Aleyna Tilki’den işsiz kalan müzisyenlere tam destek

MAGAZİN Haberleri

Genç yaşına rağmen başarılarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, örnek bir davranışa imza attı. Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol oynayan ve bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda ilk İngilizce şarkısını çıkaran 20 yaşındaki Tilki, pandemi kısıtlamalarından dolayı çalışamayan müzisyenler için harekete geçti.

HABER MERKEZİ

Twitter hesabından açıklama yapan Tilki “Müzisyen dostlarımızın hepsi işsiz kaldı... Onların sesini duyabilir miyiz? Çok üzülüyorum. Bence bir fikir bulup onları geçim sıkıntısından kurtarabiliriz... Ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bir proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz” İfadelerini kullandı.

Başarılı şarkıcı “Yasal taraflarını, izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda...” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...