Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü rapçi Murda’nın yeni doğan bebeği hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü rapçi Murda’nın yeni doğan bebeği hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye Rap programında jüri üyeliği yapan 'Murda' adıyla tanınan ünlü rapçi Önder Doğan, 12 gün önce kucaklarına aldıkları kızı Ayla’yı kaybettiklerini duyurdu.

HABER MERKEZİ
Acı haberi Instagram hesabından paylaşan Murda “Nerden başlayıp ne diyeceğimi aslında bilmiyorum. Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Sebebini ve anlamını bilmiyorum daha ama Allah'ımın demek ki sana ihtiyacı vardı ve seni yanına aldı. Üzgünüm kızım. Çok üzgünüm. Kalbim ve ruhum ağlıyor her gün. Son nefesini yanımızda verdin, huzur içinde gittin ve gidişinle benden de bir parça götürdüm yanında” ifadelerini kullandı.

‘Her zaman bizimlesin’
‘Benim için senden önceki hayatım vardı ve şimdi sensiz, senden sonraki hayat başladı’ diyen Murda şöyle devam etti : “Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hayat nasıl devam etmeli şimdi? Seni öptüm ve kokladım ama yetmedi kızım. Çok özlüyoruz seni. Şu an bundan öte kelime bulamıyorum. Her şey çok hızlı oldu ve bitti. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin. Kalbimdesin. Aklımdasın. Ruhumdasın. Sen benim dünya güzeli melek kızımsın. Annesinin ve babasının elması, ablasının koruyucu meleği. Seni çok özlüyoruz ve çoktan çok seviyoruz. Huzur içinde dinlen kızım....”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...