Bu hafta 4 dizi ekranlara veda ediyor! Final kararı alındı

Düzenleyen:
Bu hafta 4 dizi ekranlara veda ediyor! Final kararı alındı

MAGAZİN Haberleri

Reyting yarışında yara alan ve konu olarak artık tükenen diziler bir bir sezon sonunda ekranlara veda ediyor. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan iddialı diziler Sefirin Kızı, Doğduğun Ev Kaderindir, Baraj ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu hafta son kez izleyicisi ile buluşacak.

Ekranların sevilen dizileri bir bir sezon finali verirken, bazı diziler de final kararı aldı. Bu hafta dört dizi birden ekranlara veda ediyor. Reyting yarışında rakiplerinden geride kalan yapımlar için flaş karar alındı.

SEFİRİN KIZI'NA TUBA BÜYÜKÜSTÜN YARAMADI

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Sefirin Kızı, 11 Mayıs Salı akşamı 52. bölümüyle ekranlara veda edecek. Neslihan Atagül Doğulu'nun rahatsızlığından sonra diziden ayrılmasıyla yerine Akyürek'in eski partneri Tuba Büyüküstün transfer edilmişti ancak beklenen reytingler gelmedi. Dizi, final kararı aldı.

BARAJ'DA OLAYLI FİNAL

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Gizem Karaca'nın yer aldığı Baraj, FOX ekranlarında 11 Mayıs Salı akşamı 39. bölümüyle final yapıyor. Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz Baraj filminin ekranlara uyarlaması olarak başlayan ancak zamanla konusu değişen ve başka yöne doğru giden dizi, son kez izleyicisi ile buluşacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR'DE SONA GELİNDİ

İbrahim Çelikkol'un ayrılığından sonra hikayesini Demet Özdemir ile Engin Öztürk'ün canlandırdığı Zeynep ve Barış'ın aşkıyla sürdüren Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de final yapıyor. TV8'de iki sezondur yayında olan dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in final bölümü, 12 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Bu hafta 4 dizi ekranlara veda ediyor! Final kararı alındı

KUZEY YILDIZI İLK AŞK FİNAL YAPIYOR

Reytinglerde iyi sonuçlar elde etmesine rağmen Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi finalden kaçamadı.

Ekranların sevilen dizisi 15 Mayıs Cumartesi akşamı 64. bölümü izle izleyiciye veda edecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...