Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz ödediği nafakayı fazla buldu

Düzenleyen:
Cem Yılmaz ödediği nafakayı fazla buldu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2012 yılında evlendiği ve 2013 yılında boşandığı eski eşi Ahu Yağtu’ya 10 bin dolarlık nafaka ödüyordu. Ünlü komedyen 8 yıldır ödediği nafakanın 40 bin TL’ye düşürülmesi için dava açtı. i.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 8 yıl önce boşandığı eski eşi Ahu Yağtu’ya çocuğu için ödediği aylık 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşürülmesi için dava açtı.

DURUŞMAYA GELMEDİLER

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu İstanbul 11. Aile Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya katılmazken, tarafların avukatları duruşmada hazır bulundu.

ÇOCUĞA ÖDENEN GİDERLER ARAŞTIRILACAK

Duruşmada beyanda bulunan Cem Yılmaz’ın avukatı davanın kabulünü istedi. Ahu Yağtu’nun avukatı ise Yılmaz’ın nafaka dışında çocuğuna ödediği eğitim ve sağlık giderlerinin tespitini talep etti.

Mahkeme, Cem Yılmaz’ın çocuğunun eğitim ve sağlık gibi giderlerini karşılayıp karşılamadığına dair delillerin toplanması için duruşmayı erteledi.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...