Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mick Bridgen köpeği için kazdığı mezara düşerek hayatını kaybetti!

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Mick Bridgen köpeği için kazdığı mezara düşerek hayatını kaybetti!

MAGAZİN Haberleri  / Haberler

Dünyaca ünlü yıldızların menajerliğini yapan Mick Brigden, ölen köpeği için kazdığı mezara düşerek hayatını kaybetti. 73 yaşında vefat eden menajerin ölümü ise sevenlerini yasa boğdu.

Rolling Stones, Bob Dylan, Peter Frampton gibi dünyaca ünlü isimlerin turnelerini yöneten Mick Bridgen, Santa Rosa'daki evinde hayatını kaybeden köpeği için bir mezar kazdı.

KAZDIĞI MEZARA DÜŞTÜ

Brigden'ın köpeği için kazdığı mezar çöktü ve içine düşerek hayatını kaybetti. 73 yaşındaki ünlü menajerin ölümü sanat camiasını sarstı.

“O BU İŞİN AKIL HOCASIYDI”

Bridgen'in ölüm haberini alan Amerikalı gitarist Joe Satriani, menajerin fotoğrafını paylaşarak "Çılgın ve harika bir 33 yıllı rock'n' roll oldu. Hiç bu kadar sıkı çalışmadım, bu kadar çok çabalamadım, bu kadar çok gülmedim, bu kadar çok ağlamadım, bu kadar çok müzik yapmadım. Dünya çapında bu kadar çok macera yaşamadım. Hepsinde yanımda Mick vardı. O bu işin akıl hocasıydı, dürüst, sert, besleyici, çalışkan, saygılı, inatçı, anlayışlıydı, bunların hepsiydi" ifadelerini kullandı.

Mick Bridgen köpeği için kazdığı mezara düşerek hayatını kaybetti!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...