Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası hayatını kaybetti!

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası hayatını kaybetti!

MAGAZİN Haberleri  / Haberler

Başarılı şarkıcı Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından veren Avcı, cenaze töreni için çiçek göndermek yerine LÖSEV'e bağış yapılmasını istedi.

31 yaşındaki şarkıcı Koray Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

“BABAMIZ VEYSEL MEDET AVCI’YI KAYBETTİK”

Babasının ölümüyle yıkılan şarkıcı, paylaşımında "Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik. Cenazesi, yarın (14 Eylül Salı) Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir" dedi.

“ÇİÇEK GÖNDERMEK YERİNE LÖSEV’E BAĞIŞ YAPIN”

Avcı, cenaze töreni için çiçek göndermek isteyen yakınlarına da "Kovid-19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Başsağlığı dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Çiçek gönderilmesini Lösev'e bağış yapılmasını rica ederiz" çağrısında bulundu.

Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası hayatını kaybetti!

ÜNLÜ İSİMLERDEN TAZİYE MESAJI GELDİ

Koray Avcı'nın paylaşımını gören Soner Sarıkabadayı, Özlem Yıldız, Berkay, Yasemin Sakallıoğlu, Onur Buldu, Cüneyt Özdemir, Şahan Gökbakar, Buray ve Murat Boz gibi birçok ünlü isim taziye yorumu yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...