Serdar Ortaç Beşiktaş'tan özür diledi

Düzenleyen:
Serdar Ortaç Beşiktaş'tan özür diledi

MAGAZİN Haberleri

Serdar Ortaç, Adana Demirspor-Beşiktaş maçı üzerine yaptığı yorumlarla, siyah-beyazlı camianın tepkisini toplamış, hakkında dava açılmıştı. Ortaç, sözleri nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diledi.

Adana Demirspor-Beşiktaş maçının oynandığı dakikalarda bir mekanda sahne alan ünlü popçu Serdar Ortaç, şarkısını yarım bırakıp, Beşiktaş için argo kelimeler kullanarak hakarette bulunmuştu. Olay sonrası Beşiktaş Klübü ve taraftarından çok fazla tepki görüp davalık olan Ortaç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada pişmanlığını dile getirip, özürlerini iletti.

Serdar Ortaç Beşiktaş'tan özür dilediOrtaç, bir düğünde sahne almak üzere Kahramanmaraş'a gitti.

"ADANA'YI MUTLU EDEYİM DERKEN BEŞİKTAŞ'I KIZDIRDIM"
Düğün programına katılmak için Kahramanmaraş’a gelen Serdar Ortaç, burada bir pastanede yemek yedikten sonra hayranlarıyla buluştu. Mekanda hazırlanan Maraş dondurmasını kesen Ortaç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş hakkında söylediği sözler nedeniyle özür dilediğini ifade eden Serdar Ortaç, “Çok özür diliyorum hepsinden. Maalesef içki içtim ilaçlarla içki karışınca kafa gitti öyle. Adana’yı mutlu edeyim diye Beşiktaş’ı kızdırdım. Hiç girmem gerekirdi. Allah razı olsun” dedi.

Serdar Ortaç Beşiktaş'tan özür dilediSerdar Ortaç, gittiği restoranda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ŞARKISINI YARIM BIRAKIP BEŞİKTAŞ'A HAKARET ETTİ
Serdar Ortaç, geçtiğimiz Salı akşamı Beşiktaş - Adana Demirspor maçının ardından sahne aldığı bir mekanda şarkısını yarıda bırakmış, Adana Demirspor’un son dakikada attığı golünü yorumlamıştı. Yorum esnasında argo kelimeler kullanan ortaç, yaptığı hakaretle şoke etmişti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...