Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Tıp öğrencisi filika sorusunu cevaplayamadı

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Tıp öğrencisi filika sorusunu cevaplayamadı

MAGAZİN Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan ve uluslararası bir matematik yarışmasında üst üste iki kez dünya üçüncülüğü kazandığını ifade eden bir yarışmacı "Filika, genellikle hangi araçta bulunur?" sorusuna yanlış cevap verdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster programına İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Duygu Dilbaz katıldı. Kendini tanıttığı bölümde çeşitli uluslararası yarışmalara katıldığını ifade eden Dilbaz, Rusya'da düzenlenen bir matematik yarışmasında da iki kez üst üste dünya üçüncülüğü kazandığını dile getirdi.

SEYİRCİYE SORMA HAKKINI KULLANDI

"Saklambaç oynayan çocuklar 'Elma dersem çık' dedikleri arkadaşlarına 'armut dersem" dedikten sonra genellikle hangisini söylerler?" sorusunu "Çıkma" diyerek kolaylıkla  cevaplayan Dilbaz, ikinci soruda seyirciye sorma hakkını kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Tıp öğrencisi filika sorusunu cevaplayamadı

ŞAŞIRTAN CEVAP

Üçüncü soruda "Filika, genellikle hangi araçta bulunur?" sorusuna acele cevap veren yarışmacı yanlış yanıtladı.  Yarışmacı gemi, tren, uçak ve metrobüs şıkları arasından "Metrobüs" cevabını seçti. Doğru yanıtın "Gemi" olduğunu öğrenen yarışmacı, büyük şaşkınlık yaşadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...