Arka Sokaklar dizisinde maaş krizi: Oyuncular sete çıkmayacak

Düzenleyen:
Arka Sokaklar dizisinde maaş krizi: Oyuncular sete çıkmayacak

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin tarihte en çok TV ekranlarında yer alan dizisi Arka Sokaklar, maaş krizi ile sarsıldı. Set çalışanlarının maaşlarını almaması üzerine oyuncular sete çıkmama kararı aldı.

2006 yılından bu yana ekranlardan evlerimizi konuk olan ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Söz konusu kriz, set çalışanalrının bu sezon hiç para alamamalarından kaynaklanıyor. Yaşanan gelişmeler üzerine oyuncuların duruma tepki olarak sete çıkmayacakları öğrenildi.

SİGORTALAR HENÜZ YATIRLIMYA BAŞLANDI
Medyaradar'da yer alan habere göre; oyuncu, ışıkçı, kameraman, sanat birimi ve senaryo ekibi başta olmak üzere emekçilerin bugüne kadar haftalıklardan 1 kuruş dahi alamadığı ortaya çıktı. 24 Ağustos'ta sete çıkan Arka Sokaklar'da görev alan set işçilerinin sigortaları daha yeni bir tarihte, 20 Ekim'de yapıldı.

Arka Sokaklar'da büyük maaş krizi! Efsane dizinin oyuncuları sete çıkmama kararı aldı

SETE ÇIKMAYACAKLAR
8 bölümün çekildiği, 6 bölümün ise yayınlandığı dizide yaşanan bu mağduriyetin ardından sonunda bıçak kemiğe dayandı. Arka Sokaklar'ın Total grubunda yine birinci olduğu gün yani dün, ekip hak ettikleri paralarını alana kadar sete çıkmama kararı aldı.

3 HAFTA DAHA ÖDEME YOK
Söz konusu karar yönetime bildirildi. Bu adımın ardından 8 haftalık alacakların üç hafta sonra yapılacağı açıklandı. Bu kararla birlikte reytinglerde zirveyi elden bırakmayan Arka Sokaklar, çalışanlarını adeta 3 hafta daha bedelsiz çalıştıracak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...