Bülent Ersoy çılgına döndü: Eski orkestra üyesiyle birbirine girdi

Düzenleyen:
Bülent Ersoy çılgına döndü: Eski orkestra üyesiyle birbirine girdi

MAGAZİN Haberleri

Kıbrıs'ta vereceği konser öncesi orkestra ekibinin sahte PCR testi sonucunu kullanması üzerine tutuklanmalarıyla şoku yaşayan ve o süreçten sonra her türlü desteği verdiğini söyleyen Bülent Ersoy, orkestra üyelerinden birinin yönelttiği suçlamakarala çılgına döndü.

Bülent Ersoy'un orkestrası bir süredir Kıbrıs'ta sahte PCR testi sonucu vermeleri sebebiyle tutuklu bulunuyordu. O süreç içerisinde sık sık üzüntüsünü belli eden ve orkestrasının oradan dönmesi için her türlü imkanı seferber ettiğini söyleyen Bülent Ersoy, müzisyenlerden birinin canlı yayında yardım etmediği yönünde sarf ettiği sözleri nedeniyle adeta deliye dönüp öfke kustu.

BEDDUA ETTİ
Orkestra üyelerinden davulcu Ahmet İzgi'nin, Ersoy'un kendilerine maddi ve manevi destek vermediğini söylemesi üzerine canlı yayına bağlanan Diva, sinirlerine hakim olamadı. Eski iş arkadaşına öfke kusan sanatçı, "Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. Onlar 25 güne kadar çıkamayacaklardı en az 1 sene orada kalacaklardı. Allah onların belasını versin inşallah... Bana söylenince tövbe estağfurullah olmuyor. Siz o çirkin davranışlarını, o hallerini görseniz" dedi.

Bülent Ersoy, sahte PCR testi yüzünden cezaevine girip çıkan eski orkestra üyesiyle canlı yayında birbirine girdi

"BAKALIM SİZ ŞİMDİ İŞ BULABİLECEK MİSİNİZ?"
İzgi'nin "Biz oraya sağlam gittik hasta döndük" demesi üzerine iyice sinirlenen Diva, "Bana bak ben konuşurken konuşma, benden sonra konuş. O kadar terbiye kurallarını çiğneyen insanlarsınız ki... Allah sizin cezanızı versin. Zaten artık sizi isteyen yok. Bakalım siz şimdi iş bulabilecek misiniz? Siz beni tehdit ettiniz" şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...