Ünlü oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Kuzey Güney dizisindeki rolüyle tanınan Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele eden ünlü oyuncunun ölüm haberini duyan Haluk Levent ise paylaşım yaparak, "Sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" dedi.

Bir dönemin popüler dizisi olan Kuzey Güney dizisindeki rolüyle hafızalara kazanan aynı zamanda Kırmızı Oda’da rol alan başarılı oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberini de şarkıcı Haluk Levent duyurdu.

“AKCİĞER KANSERİYDİ”

Twitter hesabından oyuncunun hayatını kaybettiğini duyuran Levent, "Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Ünlü oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

Semra Dinçer, 1965 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer "alaylı" diye tabir edilen işin mutfağında yetişti. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan oyuncu, başarılı performanslarıyla her daim adından söz ettirdi. Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Ünlü oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...