Alec Baldwin’den çağrı: Film setlerinde polis görev yapsın

Düzenleyen:
Alec Baldwin’den çağrı: Film setlerinde polis görev yapsın

MAGAZİN Haberleri

Kazara film setindeki görüntü yönetmenini vuran dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, polislerin film setlerinde görev yapması için çağrı yaptı.

ABD’nin New Mexico eyaletinde geçen ay Rust (Pas) filminin çekimlerinde kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i öldüren ünlü aktör Alec Baldwin, ateşli silah kullanılacak film ve televizyon setlerinde polisin görev yapması çağrısında bulundu. Baldwin, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, “İster sahte ister gerçek olsun, silah kullanılacak her film ve televizyon setinde bir polis memuru olmalı. Yapımcılar tarafından tutulan polis, silahların güvenliğini denetlemeli” ifadesini kullandı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Baldwin’in çekim provalarında kullandığı tabancada gerçek mermilerin olduğu ortaya çıkmıştı. Olayda Hutchins hayatını kaybederken yönetmen Joel Souza da omzundan yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis tarafından hazırlanan ifadede, yardımcı yönetmen Dave Halls’un tabancayı “güvenli” olduğunu ifade ederek aktöre verdiği, Baldwin’in de kontrol etmeden tabancayı kullandığı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...