Oyuncu Yunus Güner evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

Düzenleyen:
Oyuncu Yunus Güner evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Yunus Güner, Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Acı haberi sanatçı Süha Uygur sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşım ile duyurdu: "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik..."

Usta oyuncu Yunus Güner evinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. 'Sonradan Görmeler', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe' gibi birçok projede rol alan Yunus Güner, 49 yaşında Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti.

"Acı haberi ise sanatçı Süha Uygur, duyurdu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Uygur, üzüntüsünü, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik. Çok erken oldu Yunus... Nurlar içinde uyu güzel adam." sözleriyle dile getirdi. Takipçileri ise Süha Uygur'a başsağlığı mesajları ile destek oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı da haberi duyurdu
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Merhuma Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyoruz" denildi.


Oyuncu Yunus Güner evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti
YUNUS GÜNER KİMDİR?
1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Yunus Güner, eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamladı. Güner, rol aldığı 'Sonradan Görmeler', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe' isimli dizilerle tanınıyor. Yayınlandığı döneme damga vuran 'Dudaktan Kalbe' dizisinde canlandırdığı ‘Namık’ karakteri ile hafızalara kazınmıştı.



 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...