Squid Game yapımcısından Rust filmi yapımcılarına 'silah' göndermesi

Düzenleyen:
Squid Game yapımcısından Rust filmi yapımcılarına 'silah'  göndermesi

MAGAZİN Haberleri

Netflix’te yayımlanan ve dünyada fırtınalar estiren Güney Kore dizisi Squid Game’in yapımcısı Hwang Dong-hyuk (50), film çekimlerinde güvenlik tedbirleri açısından Güney Kore ile ABD arasında büyük farklar olduğunu ifade ederek, Rust filmi üzerinden gönderme yaptı.

ABD’nin New Mexico eyaletinde Rust (Pas) filminin çekim provalarında ünlü aktör Alec Baldwin’in kullandığı tabancadan gerçek mermi çıkmasıyla görüntü yönetmeninin ölmesi üzerine görüşleri sorulan Squid Game yapımcısı Dong-hyuk, “Bizde de ABD’deki gibi film ekibinde bir silah ustası olur ama biz gerçek silah kullanmayan bir ülkeyiz. Bizde mermiler ABD’de olduğu kadar kolay elde edilmez. Bu yüzden bizde sette güvenlik sorunları çıkma ihtimali çok çok düşüktür” dedi.

"GÜNEY KORE'DE SADECE POLİS VE ASKERDE SİLAH OLUR"
Dong-hyuk, Variety dergisine yaptığı açıklamalarda, “Güney Kore’de sadece polis ve askerde silah olur. Ben hayatımda hiç gerçek mermi görmedim. Gerçek mermileri sadece filmlerde görüyoruz” ifadesini kullandı. Geçtiğimiz ay meydana gelen olayda kurşun isabet eden görüntü yönetmeni Halyna Hutchings ölmüş, yönetmen Joel Souza omzundan yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...