Aysun Kayacı babası Selahattin Kayacı’nın cenaze törenine katılmadı

Aysun Kayacı babası Selahattin Kayacı’nın cenaze törenine katılmadı

MAGAZİN Haberleri

Eski oyuncu ve model Aysun Kayacı’nın babası akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kayacı Üsküdar’da bulunan Küplüce Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Kayacı’nın kızı Aysun Kayacı ise cenazeye katılmadı.

Eski oyuncu ve model olan Aysun Kayacı’nın bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören babası Selahattin Kayacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kayacı için Küplüce Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Selahattin Kayacı’nın yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazından sonra Kayacı’nın cenazesi Kocatepe mezarlığına defnedildi.

KIZINI HEP ANLATIRDI

Selahattin Kayacı’nın komşusu Hülya Öztürk, “Kızı ile hiç tanışmadım. Ama kızını hep anlatırdı ve kızlarını da çocuklarını da çok severdi. Mutlaka her insanın hataları vardır, hataları vardı belki de bilemiyorum. Kızını sevdiğini ve gurur duyduğunu söylerdi çok güzel olduğunu, aklının da iyi olduğunu söylerdi. Çok üzülürdü. Öteki kızı da İngiltere'deydi. Sanıyorum bir gün gelirler diye beklerdi. Öyle içinde bir burukluk olurdu hep” dedi.

Aysun Kayacı babası Selahattin Kayacı’nın cenaze törenine katılmadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...