Hakan Ural koronavirüs sürecini anlattı: Yaşadığıma inanamıyorum

Düzenleyen:
Hakan Ural koronavirüs sürecini anlattı: Yaşadığıma inanamıyorum

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan sunucu Hakan Ural, ekranlara geri döndü. Yaşadığı zorlu süreci anlatan ve 'yaşadığıma inanamıyorum' diyen Ural, gözyaşlarına hakim olamadı.

Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gören Hakan Ural, taburcu olmasının ardından ekranlara geri döndü. Hafta içi her gün yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu olan Ural, yaşadığı zorlu süreci canlı yayında anlattı.

Öncelikle virüs kaptığı ve soğuk algınlığı yaşadığı düşünülen Ural'a yapılan ilk koronavirüs testi negatif çıksa da ikinci yapılan test pozitif çıkmıştı. Durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan Ural, 16 gün süren tedavinin ardından ekranlara geri döndü.

"HER ŞEY YOLUNDA GİBİYDİ, BİR ANDA KÖTÜLEŞTİM"

Tedavi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatan ve gözyaşlarına engel olamayan Ural, "Gerçekten ben yaşadığıma kendim inanamıyorum, her şey yolunda gibiydi bir anda kötüleştim. Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" dedi.

Hastalığın ilk günlerinde ateşinin hiç düşmediğini söyleyen ünlü sunucu, "Covid belirtileri devam ediyordu, kendimde bir anormallik hissettim. Ateşim hiç düşmedi. Muhakkak tomografi çektirin" ifadelerini kullandı.

Hakan Ural koronavirüs sürecini anlattı: Yaşadığıma inanamıyorum

Hakan Ural

"İYİ Kİ ÇİFT AŞILIYIM"

Tedavi sürecinin tomografi çekilmesiyle başladığını söyleyen Ural, "İyi ki çift aşılıyım. Benim kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı. 'Tedbir amaçlı kalıyorum' diye düşündüm ama o gece benim değerlerim uçmuş" dedi.

Herhangi bir kronik rahatsızlığı olmamasına rağmen çok zorlandığını söyleyen Ural, "3 gün çok zorlandım. Hastanede altı gün kaldım ama yaşadıklarıma inanamadım. Perşembe günü taburcu oldum. Bu kadar zaman geçti gibi de gelmiyor bana, 3 gün gibi hissediyorum ama bakıldığında 16 gün sürdü. Benim herhangi bir kronik hastalığım yok, sağlığıma da dikkat ederim" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...