Acun'a Şeyma şoku: Sosyal medyadan beklenmedik talep

Düzenleyen:
Acun'a Şeyma şoku: Sosyal medyadan beklenmedik talep

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı ile beraberliğinden Melisa adında bir kızı olan Seyma Subaşı, sosyal medya hesabından kızının velayetinin kendisinde olmamasına isyan ederek, kızının yerinin annesinin yanı olduğunu söyledi.

Sansasyonlarıyla gündemden düşmeyen ve Acun Ilıcalı ile tanınan Şeyma Subaşı, sosyal medyadan beklenmedik bir çıkış yaptı. Velayeti babasında olan kızı Melisa'nın yanında olmasını istediğini belirten Subaşı, "Melisa Miami'de doğdu. O zaman neden Melisa, Miami'de annesiyle beraber yaşamasın" diye sordu. Subasının paylaşımı kısa sürede gündem oldu. 

FOTOĞRAF PAYLAŞIP TALEBİNİ AÇIKLADI
3,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı, "Melisa 8 sene önce Miami de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami'de annesi ile beraber yaşayamasın. (Gerçekten derine inince tabi ki de nedenini biliyorum ama) Kararı tek başına veremiyorsun işte" notunu ekledi.

ACUN'A VELAYET GÖNDERMESİ
Yaptığı paylaşımda, kızının velayetinin olduğu eski eşi Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptığı düşünülen Subaşı, Instagram hesabından bir video yayınlayarak şunları söyledi: "Her evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inince bir kaç saat daha anlatmak gerekir gerek yok. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Miami'de burada okula gidebilir. Kızımı pozitif ve mutlu büyütebilirim. Ben burada aile kurmayı tercih ediyorsam benim kızım da benim yanımda olmalı, benimle yaşamalı."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...