Güldür Güldür bu defa güldürmedi... Ali Sunal'ın gözleri doldu

Düzenleyen:
Güldür Güldür bu defa güldürmedi... Ali Sunal'ın gözleri doldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen programı Güldür Güldür'e gelen bir seyircinin Kemal Sunal ile ilgili anasını anlatması üzerine Ali Sunal ve konuklar duygulandı. Sunal'ın gözlerinin dolduğu görüldü.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Güldür Güldür'de duygusal anlar yaşandı. Ali Sunal'ın "Çok zor bir durumda kalan oldu mu aramızda?" sorusu üzerine bir seyirci, söz alarak Kemal Sunal ile yaşadığı bir anıyı anlatınca, stüdyodaki konuklar ve sunucu Ali Sunal'ın gözleri doldu.

"EN ZOR DURUMDA KALDIĞIM AN BABANIZIN KARŞISINDA OLDU"
54 yaşındaki vatandaş, Ali Sunal'ı duygulandıran o anısını şu ifadelerle anlattı:

"Benim en zor olduğum an sizin babanızın karşısında oldu. Babanız sizi okuldan almaya gelmişti. Ben de o zaman lise ikinci sınıf öğrencisiydim, Kemal Sunal gelmiş, babanızdan imza almak istedim. Ama hiç kağıt yoktu yanımda. Cebimde 20 lira vardı. 20 lirayı çıkardım, 'Kemal abi buna bir imza atar mısın' dedim. 'Atatürk'ün resminin olduğu kağıda imza atmam kardeş, git bana kağıt getir' dedi. Hayatımda hiç o kadar utanmadım. 'Ne olur beş dakika bekler misiniz' dedim. Sağ olsun, kırmadı, bekledi, kağıdı getirdim, imzaladı. En zor durumda kaldığım o andır hayatımda, ben elli dört yaşımdayım."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...