46'ncı Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: New York’ta yıldızlar geçidi

Düzenleyen:
46'ncı Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: New York’ta yıldızlar geçidi

MAGAZİN Haberleri

Uluslararası Emmy Ödülleri New York’ta sahiplerini buldu. New Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilim Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Emmy ödülleri, dün gece yapılan törenle sahiplerine verildi. Yılın En İyi Kadın Oyuncu Hayley Squires olurken En İyi Erkek Oyuncu da David Tennant oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz sene sanal olarak düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, bu yıl muhteşem bir törenle gerçekleşti. Törenin sunuculuğunu ise Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu Ynonne Orji üstlendi.

EN İYİ KADIN OYUNCU SEÇİLDİ

En İyi Sanat Programı dalında ödülü Gregory Monro tarafından yönetilen, "Kubrick by Kubrick" adlı Fransız yapımı belgesel kazandı. En İyi Kadın Oyuncu ödülü "Adult Material" adlı dizideki rolüyle İngiliz oyuncu Hayley Squires’a verildi.

46'ncı Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: New York’ta yıldızlar geçidiHayley Squires

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ise "Des" dizisinde bir seri katili canlandıran İngiliz David Tennant aldı. En İyi Komedi dalında ödül, Türkiye'ye de uyarlanan Fransız dizisi "Menajerimi Ara" (Dix Pour Cent) dizisine, drama dalında ise İsrail yapımı "Tahran" adlı diziye verildi.

46'ncı Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: New York’ta yıldızlar geçidiDavid Tennant

EN İYİ BELGESEL ÖDÜLÜ İKİNCİ YAŞAM UMUDU OLDU

En iyi belgesel ödülünü üç yaşında kanserden ölmek üzere olan çocuklarının bedenini, gelecekte hastalığa çare bulunacağı umuduyla kriyoniks yöntemiyle dondurarak saklayan Taylandlı bir çiftin hikayesini anlatan "Kriyoniks: İkinci Yaşam Umudu" (Hope Frozen: A Quest to Live Twice) adlı Netflix yapımı kazandı.

46'ncı Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: New York’ta yıldızlar geçidi

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...