Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşk Mantık İntikam'dan neden ayrıldı? Birgül Ulusoy açıkladı

Düzenleyen:
Aşk Mantık İntikam'dan neden ayrıldı? Birgül Ulusoy açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da 'Reyhan' karakterine hayat veren ancak geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan Birgül Ulusoy, ayrılık sürecine dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Melisa Döngel'in yer aldığı sevilen dizi Aşk Mantık İntikam'dan ayrılan Birgül Ulusoy, diziye dair şaşırtan iddialarda bulundu. Katıldığı bir programda diziden ayrılık sürecine değinen oyuncu, "Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok" ifadelerini kullandı.

AŞK MANTIK İNTİKAM'DAN NEDEN AYRILDI?

Katıldığı programda diziden neden ayrıldığı sorulunca "Orada birçok denge var. Kimseyi zan altında bırakmayayım" diyen Ulusoy, "Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vadediliyor. Esas kız ve esas oğlanın hikâyesi ilerlerken senaristlerin kafası karışıyor ya da yapımcı 'Ona yaz, buna yazma' şeklinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak 'Benim burada ne işim var' diyorsun" ifadelerini kullandı.

Aşk Mantık İntikam'dan neden ayrıldı? Birgül Ulusoy açıkladı

"YAPIMCIYI BOĞAZ'A GÖTÜRMEDİM"

Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Ulusoy, "Ben yapımcıyı Boğaz'da karides yemeye davet etmediğim için, yönetmene düğününde altın kolye takmadığım için... Böyle ilişkilerin içinden geçiyor bu işler... Belli bir grubun içindeysen oyunculuk yapıyorsun. Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...