Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fulya Öztürk’ten kötü haber geldi! İkinci kez koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
Fulya Öztürk’ten kötü haber geldi! İkinci kez koronavirüse yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Fulya ile Umudun Olsun programının ünlü sunucu Fulya Öztürk, dünkü yayınına çıkmayıp sevenlerini meraklandırmıştı. Sevenlerinin merakına kayıtsız kalmayan Fulya Öztürk, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ikinci kez koronavirüse yakalandığını açıkladı. Öztürk, yaptığı paylaşımda ise "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" dedi.

Ekranların sevilen programı Fulya İle Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk, dünkü yayına çıkmamasının ardından sevenlerini endişelendirmişti.

İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ünlü sunucunun neden dünkü programa katılmadığı merak edilirken, Öztürk'ün koronaya yakalandığı ve bu nedenle ekranlardan uzak kaldığı ortaya çıktı. Ünlü sunucu, 2020 yılında da koronavirüse yakalanmış ve ağır bir şekilde geçirmişti.

“CANIM YANIYOR”

Test sonucu pozitif çıkmasının ardından hemen hastaneye kaldırılan başarılı sunucu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda da bulundu. Öztürk, "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" dedi.

Fulya Öztürk’ten kötü haber geldi! İkinci kez koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...