MasterChef’te gergin anlar! Görkem ve Sergen birbirine giriyor

Düzenleyen:
MasterChef’te gergin anlar! Görkem ve Sergen birbirine giriyor

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye’nin bu akşamki yayınlanacak olan bölümünde ortalık iyice karışacak. Takım arkadaşı olan Görkem ve Sergen, yemek yaparken birbirine giriyor. Birbirlerinin üstüne yürüyen iki yarışmacının tansiyonu iyice yükseliyor. Tartışmada Görkem'e sinirlenen Sergen "Bu mafya ayaklarını bırak" diyerek bağırıyor.

MasterChef Türkiye, bu akşam 130’uncu bölümüyle ekranlara gelecek. Dokunulmazlık için kıyasıya mücadele edecek olan iki takım, birbirlerini görmeden yemek yapmaya çalışacak. 

“BU MAFYA AYAKLARINI BIRAK” 

Mavi takımda yer alan Görkem ve Sergen tartışma yaşıyor. Görkem'in kendisine "Karıştırıyorum kardeşim" diye tepki göstermesine sinirlenen Sergen, "Bu mafya ayaklarını bırak" diyerek karşılık veriyor. Daha sonra ise Tahsin'in bağırmasına sinirlenen Sergen, "Ne bağırıyorsun? Her şeyi eksik almışsın" diyerek tepki gösteriyor.

MasterChef’te gergin anlar! Görkem ve Sergen birbirine giriyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...