Erkan Petekkaya'dan son sağlık durumu hakkında açıklama

Düzenleyen:
Erkan Petekkaya'dan son sağlık durumu hakkında açıklama

MAGAZİN Haberleri

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Sana Söz' adlı dizide rol alan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz hafta böbreklerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerini korkutan oyuncu, yaşadığı sağlık sorunu ve son durumu hakkında bilgi verdi.

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' isimli dizide canlandırdığı ‘Ali Kaptan’ rolüyle şöhreti yakalayan oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz hafta böbreklerinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

SON DURUMUNU AKTARDI 
50 yaşındaki Petekkaya'nın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilmişti. Ardından taburcu olan yakışıklı oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Erkan Petekkaya, “Böbreklerimde sorun vardı, yaklaşık olarak 3-4 gün hastanede tedavi gördüm" diyerek yaşadığı sağlık sorununu anlattı.

 

"OPERASYONU ŞİMDİLİK ERTELEDİM" 
Eşi Didem Petekkaya ile mutlu bir evliliği olan oyuncu, sözlerine; "Küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor. Fakat dizi çekimleri yoğun. O yüzden bu operasyonu şimdilik erteledim" diye devam etti.

Daha önce 'Paramparça', 'Kırmızı Oda', 'Dila Hanım', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' gibi projelerde rol alan Petekkaya, operasyon geçireceğini, "İlerleyen zamanlarda böbreğime stent takılması gerekiyor. Bu yüzden ameliyat masasına yatacağım” şeklinde duyurdu.

 

DÖRT YIL ÖNCE DE TAŞ DÜŞÜRMÜŞTÜ 
2003 yılında nikah masasına oturduğu Didem Petekkaya ile evliliğinden Cem Cano adında bir oğlu olan Erkan Petekkaya, dört yıl önce de böbrek taşı nedeniyle operasyon geçirmişti.

Posta

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...