Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer

Düzenleyen:
Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna Altan Gördüm katılacak. Gördüm aynı zamanda diziye geçen sezon veda eden Vahide Perçin'in de eski eşi.

Ekranların fenomen dizisi haline gelen ve 4. sezonuyla evlerimize konuk olmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da yeni oyuncu heyecanı yaşanıyor. Bu sezon kadrosuna İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş'ı katan diziye bomba bir transfer daha geliyor.

ALTAN GÖRDÜM KADROYA DAHİL OLACAK
Murat Ünalmış'ın vedasından sonra diziye İbrahim Çelikkol dahil oldu. Ancak Züleyha'nın Yılmaz ve Demir'in ardından bir kez daha aşk yaşaması izleyicilerin tepkisini çekti. Reytinglerde geriye düşen dizi ayrılık haberleriyle de sık sık gündeme gelmeye başladı. 

Bir Zamanlar Çukurova bu kez yeni bir oyuncu haberiyle gündemde. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Murat Saraçoğlu'nun yönettiği dizinin kadrosuna usta oyuncu Altan Gördüm katılıyor. Oyuncunun canlandıracağı karakter henüz bilinmiyor.

Ana kadrosu neredeyse tamamen değişen dizide yeni ayrılıklar yaşanacağı konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transferAltan Gördüm ve Vahide Perçin.

Bununla birlikte usta oyuncu Altan Gördüm'ün, geçtiğimiz sezonlarda dizide Hünkar Yaman karakteriyle yer alan Vahide Perçin'in de eski eşi olduğu biliniyor. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...