Kim Milyoner Olmak İster’de ehliyet dersi veren yarışmacı trafik sorusunda elendi

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster’de ehliyet dersi veren yarışmacı trafik sorusunda elendi

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen yarışmacısı Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam yeni bölümüyle seyircilerle buluştu. İlginç anlar yaşanan yeni bölümde ehliyet dersleri veren Canan Ayaz, Kenan İmirzalıoğlu’nun sorduğu trafik ile ilgili soruda elendi. Seyircilerin şaşkınlıkla karşıladığı olayda İmirzalıoğlu, "Sanırım caps oldunuz Canan Hanım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün akşam yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Yarışmaya katılan Canan Ayaz'ın elendiği soru ise herkesi şaşkına çevirdi.

TRAFİK SORUSUNDA ELENDİ 

Yarışmaya katılan Canan Ayaz, sosyal medyada hemcinslerine özel trafik eğitimi verdiğini ve trafik kurallarıyla ilgili ders verdiğini dile getirdi. Sorulara doğru cevaplar veren yarışmacı, trafikle ilgili soru karşısında zorlandı. "Çevresi kırmızı şeritle kaplı, içi boş beyaz bir ters üçgen" şeklindeki trafik işaretinin anlamı ne?" sorusuna "Dur" yanıtını veren yarışmacı, doğru cevabın "Yol ver" olduğunu görünce ne yapacağını bilemedi.

Kim Milyoner Olmak İster’de ehliyet dersi veren yarışmacı trafik sorusunda elendi

“SANIRIM CAPS OLDUNUZ CANAN HANIM” 

Trafik dersi veren yarışmacının yanlış cevap verdiğini gören Kenan İmirzalıoğlu ise "Sanırım caps oldunuz Canan Hanım" dedi. Yarışmacı ise "Ama bu soruda olmazdı" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...