2021 yılında anne baba olan ünlüler

Düzenleyen:
2021 yılında anne baba olan ünlüler

MAGAZİN Haberleri

Anne baba olmak hem uzun süreli ve tarifsiz bir yolculuk hem de fazlasıyla mutluluk verici. 2021 yılında birçok ünlü isim bu mutluluğa erişti. İşte bu sene çocuklarına kavuşarak mutlu aile tablosunu tamamlayan ünlü isimler…

Alişan – Buse Varol

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, 2019 yılında oğulları Burak’ı kucağına aldı. Çift bu yıl bir de kız çocuk sahibi oldu. Eliz bebek, 52 cm ve 3.755 gram olarak dünyaya geldi.

Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal

2016 yılında evlenen Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal’ın bebekleri oldu. Çift kızlarına Lalin adını verdi.

Bergüzar Korel – Halit Ergenç

Ünlü çift, Ali ve Han’dan sonra kız bebek sevinci yaşadı. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç kızlarına Leyla ismini koydu.

Tolgahan Sayışman – Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, bu yıl ikinci kez anne baba oldu. 2019 yılında oğlu Efehan’a kavuşan çiftin Alina adını verdikleri kızları oldu.

İbrahim Büyükak – Nurdan Beşen

2018 yılında, çocukluk aşkı olan Nurdan Beşen ile evlenen İbrahim Büyükak, bu yıl babalık sevinci yaşadı. Bu mutlu haberi sosyal medyadan paylaşan Büyükak, çocuklarına Aslan Oktay adını verdiklerini söyledi.

Ali Sunal – Nazlı Sunal

Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturan, Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal bu yıl ikinci kez baba oldu. Ali Sunal, Instagram hesabından "Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlım... Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet bildiniz! Nil kızım doğdu... Herkes iyi, selamları var" mesajını yayınlayarak güzel haberi paylaştı.

Bengü

Üç yıl önce Selim Selimoğlu ile dünya evine giren Bengü, ikinci kez annelik heyecanı yaşadı. Zeynep adında kızı olan çift, bu yıl bir de erkek bebek sahibi oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...