Seren Serengil ameliyata girdi! İşte hastaneden ilk fotoğraf

Düzenleyen:
Seren Serengil ameliyata girdi! İşte hastaneden ilk fotoğraf

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Seren Serengil bir süredir sağlık sorunlarıyla gündemde. Yaşadığı sendrom nedeniyle organları iflas etmek üzere olan Serengil, bu sabah ameliyat masasına yattı.

Bir süredir Dumping sendromu ile mücadele eden Seren Serengil ameliyat oldu. Mide küçültme ameliyatı sonrası zor günler geçiren Serengil, 43 kiloya kadar düştü. Serumla beslenen ünlü sunucunun organları iflas etme noktasına kadar geldi.

Seren Serengil ameliyata girdi! İşte hastaneden ilk fotoğraf

Ameliyata alınan Seren Serengil'in hastaneden ilk fotoğrafı...

Dumping sendromuna yakalanan Seren Serengil’in sağlık sorunları devam ediyor. Serengil, bu sabah sağlığına kavuşmak için ameliyata alındı. Ünlü sunucunun sevgilisi ameliyat öncesi bu kareyi paylaşarak altına “Dualarınız bizimle olsun, iyi olacaksın” hayatım yazdı.

"ZOR BİR AMELİYAT OLACAK" 

Seren Serengil daha önce yaptığı açıklamada "Erken ameliyat kararı alındı. Bir buçuk ay beslenecektim ama ilerleme olmadığı için beklemek doğru değilmiş. Cuma sabahı ameliyat oluyorum. Zor bir ameliyat olacağını söylediler yaptırmazsam da yavaş yavaş. Vücut kaldıramayabilir ama... Çok korkuyorum ameliyat masasında kalabilirsin dediler. Her şey kötü gidebilir. Kan organlara gitmiyor" şeklinde bilgi vermişti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...