2021 yılında vefat eden ünlüler

Düzenleyen:
2021 yılında vefat eden ünlüler

MAGAZİN Haberleri

2021 yılında sanat dünyası büyük kayıplar verdi. Sinema, tiyatro, müzik dünyasından birçok ünlü isim hayatını kaybetti. İşte bu yıl vefatlarıyla herkesi hüzne boğan o isimler…

RASİM ÖZTEKİN

Usta oyuncu Rasim Öztekin kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan sevilen oyuncu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rasim Öztek’in ölümü sanat camiasını hüzne boğdu.

HÜNER COŞKUNER

Kanser tedavisi gören Hüner Coşkuner, 58 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sevilen Türk sanat müziği sanatçısı, uzun süredir kemik iliği kanseri ile mücadele ediyordu. Coşkuner, tedavi gördüğü hastanede hayatına veda etti.

OĞUZ YILMAZ

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Oğuz Yılmaz, 53 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının ölüm haberi sevenlerini ve sanat camiasını hüzne boğdu.

CİMİLLİ İBO

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Uzun süre yoğun bakımda kalan şarkıcı, bir süre yoğun bakımda kalmış ve iyileşmişti. Ancak birkaç ay sonra yeniden hastaneye kaldırılan Cimilli İbo, böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

METİN ÇEKMEZ

Kanser tedavisi gören tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kariyerine birçok proje sığdıran usta sanatçı, 76 yaşında yaşama veda etti.

KEMAL KURUÇAY

Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Kemal Kuruçay, 59 yaşında vefat etti. Seksenler dizisinin setinde kalp krizi geçiren Kuruçay’ın ölümü sevenlerini üzdü.

KARTAL TİBET

Yeşilçay sinemasının unutulmaz ismi ve usta oyuncu Kartal Tibet, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Oyuncu Civan Canova, Instagram hesabından "Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim” notuyla üzücü haberi verdi.

SEMRA DİNÇER

Sinema ve dizi oyuncusu Semra Dinçer, iki yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Kuzey Güney dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti.

NEDRET GÜVENÇ

Türk sinemasının deneyimli ismi Nedret Güvenç, yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

UĞURTAN SAYINER

Bizimkiler dizisinde Cemil karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner, 70 yaşında İzmir’deki evinde hayatını kaybetti.

YUNUS GÜNER

Pek çok projede yer alan ünlü oyuncu Yunus Güner, ‘Dudaktan Kalbe’ adlı dizide canlandırdığı Namık karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Usta oyuncu, geçirdiği kalp krizi sonucu 49 yaşında vefat etti. Genç yaşta vefat eden Güner, sevenlerini ve sanat dünyasını üzdü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...